Insamlingsstiftelsen

Med miljön i fokus

Kakor (cookies)

Vi använder kakor på vår webbplats.

En kaka är en liten textfil som sparas på din dataenhet och som innehåller information. En kak-fil är passiv och kan inte sprida datavirus eller andra skadliga program. Nästan alla webbplatser använder kakor och de kan sparas olika länge på din enhet.

Vår webbplats innehåller så få kakor som möjligt. De hjälper endast till vid information om att kakor används, behövs för kontaktformulärets funktion och vid sökningar samt för att webbplatsen ska fungera som den ska. Utan dessa kakor går du miste om nämnda funktioner och webbplatsens prestanda försämras.

Våra kakor sparas endast temporärt på din enhet och försvinner när du använt kontaktformuläret klart, respektive stänger webbläsaren.

Om du inte accepterar att kakor används kan du stänga av dem i din webbläsares säkerhetsinställningar. Du kan även ställa in webbläsaren så att du får en varning varje gång en webbplats försöker sätta en kaka på din dator. Genom webbläsaren kan också tidigare lagrade kakor raderas. Se webbläsarens hjälpsidor för mer information.

Kakor från externa funktioner

När något inkluderas från till exempel Facebook och AddThis så sätts kakor från dem. För mer information se de webbplatserna.


Vill du veta mer?

Nedan länk till Post- och telestyrelsen.

Läs mer om kakor


Copyright 2023 Insamlings-
stiftelsen Evo

E-post:

Org.nr: 802480-1014

Bankgiro: 5194-0427

Swish: 123-148 57 05